Ripset ja kulmat

Meiltä saat kestovärjäysten lisäksi InLei -ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit.

Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksellä luot syvyyttä katseeseen ja kehystät kauniisti kasvojasi. Kestovärjäys on nopea ja helppo tapa ylläpitää huoliteltua sekä luonnollista ilmettä. Kulmien värjäys tuo tasaisen värisävyn ja selkeän muodon kulmillesi. Kestovärjätyt ripset erottuvat kauniisti ilman meikkiäkin. Helpota arkeasi ja nopeuta meikkausrutiineja ammattilaisen tekemällä kestovärjäyksellä.

Kauneushoitola Pinkki tekee ripsien ja kulmien kestovärjäykset vuosien kokemuksella ja aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Värjäys pysyy karvassa noin 3–4 viikkoa.

Kulmien kestovärjäys sisältää kulmien muotoilun vahalla, pinseteillä tai lankausmenetelmällä.

Jos tiedät olevasi allerginen jollekin ainesosalle tai olet aikaisemmin saanut kosmeettisista hoidoista ihoreaktioita, niin kerro tästä hoitajallesi.

InLei-ripsien kestotaivutuksella saadaan vaivattomasti ja nopeasti huoliteltu ilme. Suositun ripsien kestovärjäyksen rinnalle nousseella kestotaivutusmenetelmällä taivutetaan ripset kauniisti esille. Kauneushoitola Pinkki käyttää ripsien kestotaivutuksessa InLei-tuotesarjaa.

InLei on uudenlainen ripsien kestotaivutussarja Italiasta. Tuotekehittelyssä on panostettu erityisesti käytettävien aineiden hellävaraisuuteen, laatuun, ja turvallisuuteen. InLei ei pelkästään taivuta ja värjää ripsiäsi, vaan myös hoitaa sekä vahvistaa niitä. InLei -tuotteet sopivat myös tuoksuallergiselle.

Ripsien kestotaivutukseen kuuluu myös värjäys, sekä erityinen vahvistava ja hoitava InLei® Filler -aine, joka vahvistaa ripsiä sekä lisää niiden taipuisuutta.

InLei ripsitaivutus sopii sinulle, kun haluat näyttävät ja kauniit ripset. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto ripsivärille tai ripsienpidennyksille. Taivutuksen voi tehdä myös ilman kestovärjäystä.

Kestotaivutus kestää ripsissä noin 5–7 viikkoa. Uusintahoito voidaan tehdä aikaisintaan neljän viikon kuluttua.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Jos tiedät olevasi allerginen jollekin ainesosalle tai olet aikaisemmin saanut kosmeettisista hoidoista ihoreaktioita, niin kerro tästä hoitajallesi.

Kulmakarvojen laminointi eli kulmien kestomuotoilu on hoito, jolla kulmista saadaan näyttävät ja tuuheamman näköiset. Kauneushoitola Pinkki käyttää kulmien laminoinnissa InLei-tuotesarjaa. InLei on uudenlainen tuotesarja Italiasta. Tuotekehittelyssä on panostettu erityisesti käytettävien aineiden hellävaraisuuteen, laatuun, ja turvallisuuteen. InLei-tuotteet sopivat myös tuoksuallergiselle.

Kulmat pysyvät pitkään huoliteltuina ja paikoillaan InLei-laminointikäsittelyn jälkeen. Hoitoon sisältyy kulmien muotoilu, värjäys asiakkaan toiveiden mukaisesti ja laminointikäsittely. Laminoinnilla kohotetaan kulmakarvan tyveä, jolloin kulmista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.

Kulmien laminoinnin vaikutus kestää noin 4–6 viikkoa. Lopputulokseen vaikuttaa kulmakarvojen kasvunopeus.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Emme suosittele vedenkestävän meikin käyttöä kulmissa laminoinnin aikana. Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Jos tiedät olevasi allerginen jollekin ainesosalle tai olet aikaisemmin saanut kosmeettisista hoidoista ihoreaktioita, niin kerro tästä hoitajallesi.