Ihokarvojen poisto

Vahauksen ja sokeroinnin lisäksi valikoimaamme kuuluu myös lankatekniikka, joka tehokas ja luonnollinen karvojenpoistomenetelmä.

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla karvan kasvusuuntaan. Tuloksena on sileä ja pehmeä iho.

Sokerimassa ei tartu ihoon, eikä se ole kuumaa, joten sokerointi sopii myös herkälle iholle.

Säännöllinen sokerointi hidastaa sekä vähentää ihokarvojen kasvua ja tekee niistä hennompia.

Huomioitavaa kun tulet sokerointiin

Sokerointiin tullessa kuori ja kosteuta iho 48h tuntia aikaisemmin, mutta älä kosteuta ihoa sen jälkeen. Ihanteellinen karvan pituus on noin 0,5 cm sokerointiin tultaessa. Yleensä sopiva aika on noin kaksi viikkoa sheivaamisesta.

Teemme myös brassi-sokerointeja naisille.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Sokerointi voidaan tehdä vain terveelle iholle. Esteitä ovat mm. ihorikot, auringon polttama iho, isot mustelmat, ihosairaudet sekä ihoa ohentavat A-vitamiinipohjaiset lääkitykset (esim. Roaccutan).

Karvanpoisto vain naisille

Vahaus on menetelmä ihokarvojen väliaikaiseksi poistamiseksi. Uusi, ohuempi ja pehmeämpi karva kasvaa poistetun tilalle 3-8 viikon kuluessa.

Vahauksella voidaan poistaa karvoitusta lähes mistä tahansa kehonosasta.

Vahauksessa karvoitukselle levitetään ensin talkkia, jotta vaha tarttuisi paremmin karvaan muttei ihoon. Seuraavaksi levitetään lämmintä vahaa ja siihen takertunut karvoitus repäistään pois kangaskaistaleen avulla. Karvan takaisin kasvu kestää kauemmin kuin terällä ajeltaessa, koska suurin osa karvoista irtoaa kokonaan karvatupesta. Tuloksena on sileä ja pehmeä iho.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Vahaus voidaan tehdä vain terveelle iholle. Esteitä ovat mm. ihorikot, auringon polttama iho, isot mustelmat, ihosairaudet sekä ihoa ohentavat A-vitamiinipohjaiset lääkitykset (esim. Roaccutan).

Karvanpoisto vain naisille.

Lankatekniikka on tehokas ja luonnollinen karvojenpoistomenetelmä. Lankaus on vanha itämainen menetelmä, jolla poistetaan ihokarvoja. Jo antiikin ajoista lähtien naiset ovat poistaneet epäesteettisiä karvoja kasvoista lankaamalla.

Lankamenetelmällä on helppo poistaa karvat. Langalla karva ”nyppäistään”, jolloin se irtoaa ihopinnan alapuolelta karvatupesta. Kestävää puuvillalankaa käyttäen ja kevyiden vartaloliikkeiden avulla saadaan aikaan karvojenpoisto juurineen luonnollisella tavalla, joka hidastaa niiden kasvua ja vähitellen lopettaen sen jopa kokonaan.

Tämä tekniikka soveltuu herkimmillekin ihoalueille, koska se ei aiheuta iholle ärsytystä tai karvatupentulehdusta. Ainoastaan lanka koskettaa ihoa, joten ihon joustavuus säilyy.

Katso täältä video lankauksesta.

Karvanpoisto vain naisille.