Esteettiset hoidot

Löydät valikoimastamme tehokkaat esteettiset hoidot, kuten Hyaluron Pen -neulattoman täyteainehoidon, Hyalax-täyteaineen, biorevilisaation sekä mesoterapian ja mikroneulauksen.

Hyaluron Pen -täyteainehoidot ovat turvallinen ja tehokas vaihtoehto, kun haluat vähentää ikääntymisen merkkejä tai haluat syväkosteuttaa ja muotoilla huuliasi. Hyaluron Pen -hoito on alaa mullistava, neulaton täyteainevaihtoehto. 

Hyaluronihappo kosteutta sitova sokerimolekyyli, jota on luontaisesti ihossamme. Puhdas hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä kosteutta jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Ikääntyessä hyaluronihapon määrä ihokudoksissa vähenee. Iho menettää luonnollista kosteutta ja kimmoisuus vähenee. Hyaluronihappo raaka-aineena onkin ensiluokkainen ihon kosteuttaja ja sopii hyvin monenlaiselle ihotyypille.

Hyaluronihappoa käytetään runsaasti kosteusvoiteissa ja seerumeissa. Lisäksi hyaluronihappoa käytetään hoitona esimerkiksi juonteiden häivyttämiseen ja täyteaineena huuliin.

Turvallinen ja kivuton menetelmä

Hyaluron Pen -hoidossa ei käytetä neuloja ja se onkin lähes kivuton! Hyaluron Pen -täyteainehoidot tehdään työkalulla, joka laukaisee hyaluronihapon ihon papilaari dermis -kerrokseen ilmanpaineella. Kontrolloitu annostelumekanismi takaa aina oikean annosmäärän.

Täyteaineen annostelu tapahtuu erittäin tarkasti ja se myös levittyy ihossa laajemmin kuin injektiohoidossa. Tämä estää paakkujen/pallojen syntymisen ihoon. Myös mustelmien syntyminen tai verisuonten rikkoutuminen on todella vähäistä.

Hyaluron Pen -täyteainehoidolla voidaan täyttää iho pintaa ja keskisyviä juonteita. Hoito tekee ihosta syväkosteutetun ja sileän. Tyypillisiä käsiteltäviä alueita ovat esimerkiksi otsa ja suunpielten nasolabiaalijuonteet. Hyaluron Pen -hoito on myös suosittu tapa lisätä huuliin täyteläisyyttä ja huulia voidaan myös muotoilla melko voimakkaasti.

Hoito suunnitellaan aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lopputulos on halutunlainen ja turvallinen. Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedetty aine, jonka käyttö ei edellytä allergiatestiä.

Hyaluronihappo hajoaa vedeksi elimistössä ja poistuu luonnollisesti. Hoidon voi halutessaan uusia 4–6 kuukauden kuluttua.

Huulten muotoilu ja täyteaine

Huulien muotoilu tehdään aina asiakkaan toivomalla tavalla. Hyaluron Pen mahdollistaa niin volyymin lisäämisen huulin kuin myös niiden muotoilun. Myös huulien eriparisuutta voidaan tasapainottaa.

Juonteiden täyttö

Hyaluron Penillä voidaan täyttää sekä pinnallisia että keskisyviä juonteita. Käsittely sopii varsinkin kevyille ilmejuonteille, nasolabioille, otsarypyille sekä leuan alueelle.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

Hyalax Light -täyteaineella saavutetaan luonnollinen ja pitkäaikainen lopputulos ja tuote perustuu ei-eläinperäiseen hyaluronhappoon.

Se on yleinen täyteaine ja se soveltuu erilaisiin esteettisiin hoitoihin, kuten kasvojen ryppyjen ja juonteiden korjaamiseen sekä huulen tilavuuden parantamiseen.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

Revolax deep

Revolax deep täyteaine sopii sekä kasvojen muotoiluun, että ryppyjen poistoon. Se on modernilla teknologialla valmistettu korkealaatuinen täyteaine, joka sisältää lidokaiinia puudutteena. 

Revolax deep on modernilla teknologialla valmistettua. Tämä takaa tuotteen korkean laadun ja monia hyötyjä, kuten:

 • nopeat ja kestävät tulokset loistavan viskoelastisuuden takia
 • täyteaine pysyy paikallaan ja tuo haluttuja ja kestäviä tuloksia
 • yksivaiheinen rakenne yhdistettynä siloitettuun hyaluronihappopolymeeriin tuo pitkäkestoiset tulokset (12-18 kuukautta)
 • täyteaine EI ole eläinpohjainen
 • täysin ihmisen kudokseen sopiva täyteaine vähentää ei-toivottujen sivuvaikutusten riskin lähes olemattomaksi.

Revolax Sub-q

Revolax Sub-q sijoittuu parhaimpien ja kestävimpien täyteaineiden joukkoon. Se sopii syviin sekä erittäin vaativiin ryppyihin. Puhdas hyaluronihappo sekä korkea viskoelastisuus takaavat sen, että täyteaine tuo välittömiä tuloksia. 

Revolax Sub-q on puhdas, testattu ja hyväksytty täyteaine, mikä tekee siitä täysin turvallisen ihon syvempään injektointiin. Koska tuote on yhteensopiva ihmisen organismien kanssa eikä ole immunogeeninen, myös komplikaatioiden riski on minimaalinen. Täyteaine sisältää lidokaiinia puudutteena. 

 • Hyaluronihappo täyteaine, jolla on helposti kestävä ja muotoiltava rakenne. Täyteaineen kesto tyypillisesti 12-18 kuukautta.
 • Sub-q on yhteensopiva ihmisen organismeihin eikä tuote ole immunogeeninen. Siksi komplikaatioiden riski on minimaalinen.
 • Sopii kaikille ihotyypeille.
 • Sisältää täysin synteettistä hyaluronihappoa, joka on 100-prosenttisesti biohajoavaa
 • Tulokset ovat luonnollisen näköisiä ja potilastyytyväisyys on korkea

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

Palauta ihollesi nuorekas pehmeys, tasaisuus ja kirkkaus Biorevitalisaation avulla. Hoidettavan ihoalueen kokonaisilme näyttää jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen raikkaammalta ja puhtaammalta.

Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään kerrokseen (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille ja hyaluronihappohoito sopii myös nuoremmallekin iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä.

Mitä on biorevitalisaatio?

Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan. Hoitoa käytetään kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien ihon virkistämiseen. Hyaluronihappo saa ihon näyttämään raikkaan nuorekkaalta. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, joka toimii päärakennusaineena sidekudoksessa. Ikääntyessä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee. Hyaluronihapon vähenemisen merkkejä ovat esimerkiksi veltostunut iho ja rypyt.

Hoidon kulku

Biorevitalisaatiossa ihoon injektoidaan pieniä määriä puhdasta hyaluronihappoa. Injektoimalla hyaluronihappoa pieninä papuloina dermikseen, hyaluroni levittyy tasaisesti ja alkaa sitomaan itseensä vettä. Näin iho saa kosteutta syvälle ja tämän vaikutuksesta iho kohoaa ja tulee kiinteämmäksi.

Tuloksena ulkoisesti lifting-vaikutus: ihon elastisuus paranee, pienet rypyt siloittuvat, kosteustasapaino ja väri paranevat. Hoito on lähes kivuton, sillä käytämme erittäin pieniä neuloja ja paikallista kipulääkitystä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme useamman kerran sarjahoitoa noin 3–4 viikon välein.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

Profhilo on palkittu injektoitava ihonhoidon menetelmä. Se on anti-age hoito, joka sopii varsinkin yli 35-vuotiaille naisille ja miehille, jotka kaipaavat luonnollista kiinteytystä iholle. Hoito voidaan tehdä niin kasvoille, kaulalle kuin vartalolle.

Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito, vaan Profhilo hyödyntää puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, joka parantaa ihon biologista toimintaa. 

Profhilo on hyaluronihappo, joka sitoutuu kudokseen ja sen stimuloivan vaikutuksen ansiosta iho kiristyy sekä nuorentuu. Se hyödyntää innovatiivista NAHYCO® -teknologiaa sekä markkinoiden korkeinta hyaluronihappopitoisuutta vaikuttaakseen ihoon täysin uudella tavalla. 

Profhilo stimuloi kollageenin ja elastaanin lisääntymistä ihonalaisissa kudoksissa, joka parantaa ihon kimmoisuutta. Hoito auttaa tekemään ihosta kimmoisamman, sileämmän sekä napakan.

Mikä on Profhilo hoidon tavoitteena

 • ihon normaali kosteustasapaino palautuu
 • kevyet pintajuonteet siloittuvat
 • ihon neljää eri kollageenityyppiä stimuloidaan
 • elastaanin, fibroplastien ja kollageenin tuotanto kiihtyy
 • häivyttää arpia
 • ihon sävy tasoittuu
 • löysä iho kiristyy

Miten Profhilo-hoito etenee

Hoidossa Profhilo injektoidaan iholle käyttäen IBSA:n kehittämää BAP-pistostekniikkaa. Siinä ihon alle injektoidaan valmistetta useampiin kohtiin pieninä papuloina. Hyaluronihappo leviää ihon alla tehden kohottavan ja liftaavan vaikutuksen. Käytettävä neula on hyvin ohut ja toimenpide on kivuton lukuun ottamatta pientä nipistelyä.

Ennen hoidon aloitusta iholle voidaan levittää puudutusvoide vaikuttamaan noin 15 minuutiksi. Varsinaiseen hoitoon menee noin 5-10 minuuttia.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivän ajan ja kiihdyttää ihon rakennusosasten toimintaa. Jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos, suositellaan toista hoitokertaa kuukauden kuluttua. Ylläpitona hoito suositellaan tehtäväksi kuuden kuukauden välein.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

Mesoterapialla ja mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi ja nuoremman näköinen iho. Molempia hoitoja tehdään neulauksella, jossa ihoon imeytetään solujen toimintaa aktivoivia vitamiineja ja antioksidantteja. Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Kauneushoitola Pinkki käyttää hoidoissaan hoitolatarkoitukseen valmistettua medikaalisen CE-sertifikaatin saanutta laadukasta  Dr. Pen -mikroneulauskynää.

Miten mesoterapia ja mikroneulaus toimii

Sekä mesoterapia että mikroneulaus toimivat tuottamalla Dr. Pen -laitteella tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle leviävät steriilit tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mesoterapian jälkeen.

Mesoterapia lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mesoterapia on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin. Mesoterapia on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti sekä riski komplikaatioille on minimaalinen.

Tulokset näkyvät jo muutamassa viikossa

Koska mesoterapia perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mesoterapian ja mikroneulauksen edut

 • Lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
 • Tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin.
 • Turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti sekä riski komplikaatioille on minimaalinen.

Laitteessamme on myös erityisesti aknearpien hoitoon tarkoitettu hoito-ohjelma, joten hoito sopii myös nuoremmalle iholle. Neulan syvyyttä säätelemällä pystymme hoitamaan arpia ja juonteita, jotka vaativat ihon syvempää stimulointia. Hoito sopii myös herkälle silmänympärysiholle, jossa ihon paksuus on huomattavasti ohuempi. Silmäluomien mikroneulauksella voidaan välttyä jopa silmäluomien leikkaukselta.

Hoidon kulku

Ihosi puhdistetaan huolellisesti. Valitaan hoitoon parhaiten soveltuva mesolaite (mesorulla tai mesokynä) sekä neulan pituus. Mesorulla tai neulaterä on hygieeninen ja turvallinen, sillä se on kertakäyttöinen. Asiakkaan ihotyypille valitaan parhaiten soveltuva steriili ampulli. Neulaus tuntuu iholla nipistelynä.

Mesoterapia tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana, 1-3 viikon välein. Mesoterapian hyödyt ovat huomattavasti suuremmat, kun stimuloivia hoitokertoja tehdään säännöllisesti sarjahoitona.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

MCCM Meso Hair -hoito sopii hiuspohjan elvyttämiseen ja juuri alkaneeseen hiustenlähdön hoitoon. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta kalsium-pantotenaatin ja pyridoksiinin sekoitus stimuloi hiusten elinvoimaa ja kasvua. Biotiini suosii solujen kasvua ja se torjuu sekä hiusten lähtöä että harmaantumista. Hoitoa käytetään hiuspohjan luonnollisen kosteustasapainon palauttamiseen, jolloin myös päänahan proteiinisynteesi nopeutuu.

Sarjahoidolla voidaan hidastaa tai jopa pysäyttää hiustenlähtöä. Hoito korjaa erilaisia hiusten vaurioita, kuten hiuspidennysten aiheuttamia tuhoja. Hoidolla voidaan myös pysäyttää hiustupen vapaiden radikaalien toiminta.

Mesolankahoidot ovat erinomainen vaihtoehto kun halutaan ennaltaehkäistä ikääntymisen aiheuttamia muutoksia tai häivyttää ikääntymisen merkkejä. Hoidot sopivat kasvojen muotoiluun, kohottamiseen ja napakoittamiseen. Toimenpide on turvallinen ja tulokset ovat heti nähtävissä. Luonnollisia nuorentavia tuloksia ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Mitä ovat mesolangat?

Mesolangat ovat ihon alle injektoitavia steriilejä lankoja, jotka kohottavat kasvoja. Ne valmistetaan polydioksanonista, ne siis ovat sulavia ompeleita, jotka liukenevat ihoon itsestään. Lankojen avulla piirteitä voidaan kohottaa ja kasvoille palautetaan nuorekas ovaali muoto.

Mesolankahoito antaa luonnollisen lopputuloksen kiinteyttäen ja kohottaen ihoa. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto hoidettavalla aluella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankahoito vahvistaa ja myös parantaa ihon rakennetta.

Hoidon kulku

Mesolangat laitetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Jotta toimenpide olisi mahdollisimman helppo ja kivuton, hoidettava alue puudutetaan voiteella. Kun iho on puutunut, steriilit langat syötetään ihoon neulojen avulla. Toimenpiteessä käytettävien lankojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta.

Langat ovat turvallisia käyttää ja hajoavat itsestään 6–8 kuukauden kuluttua.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.