Jalkahoidot

Jalkojen hyvinvointiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä jalkojen hoito on osa terveydenhoitoa. Suosittelemme jalkojen perusteellista hoitoa säännöllisesti, jotta jalkasi pysyvät pehmeinä ja terveinä.

Säännöllisellä hoidolla myös ehkäiset erilaisia jalkavaivoja ja -sairauksia. Käytämme hoitolassamme aina laadukkaita tuotteita ja huolehdimme hygieniasta.

Hoito pitää sisällään

Täydellinen jalkahoito, joka sisältää hoidon tarpeen arvioimisen, jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien hoidon, kevyen hieronnan sekä kotihoito-ohjeet jalkojen hoitoon.

 + SHELLAC™-kestolakkaus Spa-hoidon yhteydessä 25 €

Hoito pitää sisällään

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsinauhojen sekä kynsien siistimisen ja leikkauksen, kevyen hieronnan sekä jalkojen kotihoito-ohjeet.

Jalkojen kokonaisvaltainen SPA-hoito on jalkahoito ja hemmotteluhetki samassa paketissa.

Kauneushoitola Pinkin spa-jalkahoidon rentouttavan ja kosteuttavan vaikutuksen tunnet vielä pitkään hoidon jälkeen. Hemmotteluhoidossa perusjalkahoidon lisäksi jalkojen ja säärien iho kuoritaan sekä kosteutetaan naamiolla. Spa-jalkahoidon lopputuloksena saat ihanan pehmeät ja kevyen tuntuiset jalat.

Hoito pitää sisällään

Spa-jalkahoito sisältää jalkojen kylpyhetken, kuorinnan, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkauksen (terveelle kynnelle) ja ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan naamion sekä rentouttavan hieronnan. Spa-jalkahoito on ylellinen hemmottelulahja läheiselle.

+ Parafiinihoito jaloille Spa-jalkahoidon yhteydessä 15 €
+ SHELLAC™-kestolakkaus varpaille Spa-jalkahoidon yhteydessä 25 €

Kestävä ja tasainen lakkaus, jossa geelikerrokset kovetetaan uv-valossa.

Hoito pitää sisällään

Sisältää varpaan kynsien ja kynsinauhojen leikkaamisen ja siistimisen sekä kestolakkauksen.

Jalkahieronta ja lämmin parafiininaamio.