Kasvohoidot

Kauneushoitola Pinkin kasvohoitoihin sisältyy aina alkupuhdistus, ihonanalyysi, kuorinta, naamio ja viimeistelyvoiteet sekä kevyt kasvohieronta lisäksi kotiohjeet. Lisäpalveluina kasvohoidon yhteydessä voimme suorittaa timanttihiontaa, ultraäänihoitoa, radiofrekvenssihoitoa tai mekaanista puhdistusta.

Hoitolassa on myytävänä valikoima ihon kotihoitoon soveltuvia erikoistuotteita.

Denova Pron labroratoriot ovat vuosia tutkineet ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat iholle juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Tuotteisiin on valittu tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytössä on tutkitut hoitomenetelmät ja tehokkaat kuorinnat. Lisätehoa saa vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena ovat huipputehokkaat hoidot, joilla saa erinomaisia hoitotuloksia.

Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin suomalaiselle iholle ja herkkäihoisillekin. Denova Pro -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja monet niistä ovat vegaanisia. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Perinteinen täydellinen kasvohoito, joka sisältää epäpuhtauksien poiston lisäksi kasvojen sekä niska/hartia/decoltee-alueen hieronnan.

Hoito pitää sisällään

Pintapuhdistus, ihon analyysi, höyrytys/kuorinta, epäpuhtauksien poisto, seerumi, niska/hartia/dekoltee ja kasvohieronta, naamio, hoitovoide, kulmien muotoilu vahalla ja kestoväri ripsiin ja kulmiin. Sisältää myös LED-valoterapian.

Hoito sopii epäpuhtaalle ja akneiholle. Tämä kasvohoito tasapainottaa talineritystä ja hoitaa epäpuhtauksia. Oleanolihappo vähentää bakteerien kasvua iholla ja ehkäisee tulehdusta. Hoidossa käytämme antibakteerisia tuotteita, jotka vähentävät ihon rasvoittumista, papuloita, pustuloita ja mustapäitä sekä supistavat laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus/kevyt kasvohieronta, seerumi, kasvonaamio ja loppuvoiteet.

Tämä kasvohoito sopii herkälle ja punoittavalle iholle, jossa esiintyy couperosan oireita: laajentuneita hiusverisuonia ja punoitusta. Hoito auttaa vähentämään punoitusta ja vahvistaa ihoa. Sypressin, hevoskastanjan ja lehmuksen yhteisvaikutus supistaa laajentuneita hiusverisuonia, vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kevyt kasvohieronta, seerumi, kasvonaamio ja loppuvoiteet.

Hoito sopii aikuiselle iholle. Tämä hoito kiinteyttää ja madaltaa ryppyjä ja juonteita. Mikrokollageeni korjaa solutason vaurioita ja parantaa kollageenisäikeiden kuntoa ihossa. Hyaluronihappo syväkosteuttaa kuivaa ja elotonta ihoa. Ursolihappo siloittaa juonteita, manteliproteinit kohottavat sekä riisiproteiini auttaa vähentämään juonteita ja siloittaa ihoa! Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kevyt kasvohieronta, seerumi, kasvonaamio ja loppuvoiteet.

Kosteuttava kasvohoito sopii kaikille ja erityisesti kuivalle iholle. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta sekä hyvinvoivalta.

Iho tarvitsee kosteutusta ympäri vuorokauden ja sen vuoksi kasvohoidossa hoidetaan ihoa kosteuttavilla tuotteilla, jotta ihon kosteuspitoisuus säilyy pidempään. Ihon säännöllinen kosteuttaminen vähentää ryppyjen ja juonteiden syntyä ja auttaa ihoa voimaan paremmin pitkäaikaisesti.

Kosteuttava kasvohoito rentouttaa, rauhoittaa, stimuloi solujen aineenvaihduntaa ja kiinteyttää.

Hoito pitää sisällään

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, seerumi, kasvohieronta, naamio, hoitava silmänympärysnaamio, hoitovoide ja kotihoito-ohjeet. Hieronnan aikana imeytetään ihotyypin mukaan seerumi.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Perinteinen ihon syväpuhdistus, jossa iholta poistetaan komedoraudalla mustapäät, miliumit ja muut epäpuhtaudet.

Hoito syväpuhdistaa, heleyttää ja raikastaa ihoa.

Hoito pitää sisällään

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, pehmentävä naamio, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide, kotihoito-ohjeet. Hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen vahalla/pinseteillä.

Mitä ultraääni-ihonpuhdistus tekee?

Ultraääni-ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen ja irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.

Hoito kirkastaa, kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa pintajuonteita ja ihon väriä. Ultraääni puhdistaa ihoa tehokkaasti, poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmentää, kirkastaa, vähentää epänormaalia pigmentaatiota ja vahvistaa ihon kudosten aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa.

Parhaat tulokset hoidosta saat hoito kerran viikossa × kuuden viikon ajan -sarjalla. Suositeltava hoitoväli on noin viikko. Sen jälkeen voit jatkaa ylläpitohoitoja pidemmällä hoitovälillä. Myös yksittäisen hoitokerran vaikutus on selvä. Sopii siis esimerkiksi juuri ennen erityistä juhlaa tai tilaisuutta.

Hoito pitää sisällään

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, pehmentävä naamio, ultraäänipuhdistus, naamio, hoitovoide ja kotihoito-ohjeet.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Hoitoa ei voi tehdä, jos sinulla on migreeni, epilepsia, pahanlaatuisia ihomuutoksia tai tulehduksia, syöpä, sydämentahdistin, juuri suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika) tai jos olet raskaana.

Timanttihionnalla voidaan hoitaa monia eri iho-ongelmia ja sen lisäksi timanttihiontahoidot kiinteyttävät ihoa tehden siitä tasaisemman. Hionta lisää myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantaa tuotteiden imeytymistä. Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja saa aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Säädettävän alipaineen avulla voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka sopivat myös herkälle iholle.

Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa. Vaikuttaa ihoa kiinteyttävästi sekä normalisoi ja kirkastaa ihon väriä. Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia. Iholta poistetaan mustapäät, miliumit ja muut epäpuhtaudet. Sopii kaikille ihotyypeille sekä naisille että miehille!

Hoito pitää sisällään

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, höyrytys, pehmentävä naamio, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide, kotihoito-ohjeet.

Hoidon vaikutukset

Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa, avaa tukkeutuneita ihohuokosia, poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea, madaltaa ja vaalentaa arpia, ihon väri tasoittuu ja kirkastuu, silottaa matalia juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito on allergiavapaa ja kivuton.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana, tai jos iholla on paljon märkänäppylöitä tai psoriasis. Myöskään kortisoni- tai antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan.

Suosittelemme sarjahoitoa 3x -15%

Erittäin syväkosteuttava käsittely. Ultraääni vie kosteutta syvälle ihoon ja aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Solujen hapenottokyky paranee, jolloin ihon väri tasoittuu ja iho elävöityy. Käsittely tuntuu miellyttävältä ja tuloksen voi tuntea heti ihossa hoidon päätyttyä.

LIFTING-laite kohottaa ihoa stimuloimalla kasvolihaksia. Vaikutukset perustuvat lymfakierron ja ihosolujen toiminnan aktivointiin sekä kasvolihasten tehojumppaan. Myös syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät. Tuloksena ovat kiinteämmät ja nuoremman näköiset kasvonpiirteet.

Hoito sopii hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle sekä couperosa-iholle.

Hoito pitää sisällään

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, AHA-kuorinta, kiinteyttävä radiofrekvenssi, kultanaamio, hoitava silmänympärysnaamio, hoitovoide ja kotihoito-ohjeet.

Hyvä tietää ennen hoitoa

Hoidon esteitä ovat sydämentahdistin, syöpä ja kasvaimet hoidettavalla ihoalueella, skleroderma (harvinainen tulehdustauti, jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät), kehon tulehdustilat, silikonit tai metalliset osat hoitoalueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.