Käsihoidot

Kauniit kädet huomataan ja ne ovat käyntikorttisi. Sanotaan, että ”kädet paljastavat ihmisen todellisen iän”. Hoitamattomat kädet osoittavatkin herkästi ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, veltostumista ja pigmenttimuutoksia usein aiemmin kuin muut ihoalueet.

Anna kauneushoitola Pinkin hoitaa kätesi jälleen edustuskuntoon. Valitse klassinen manikyyri, pikamanikyyri, lakkaus, Shellac-kestolakkaus tai ylellinen hemmotteluhetki Spa-käsihoidon muodossa. Käytämme hoitolassamme aina laadukkaita tuotteita ja huolehdimme hygieniasta.

Kauneushoitola Pinkin manikyyri on käsien ihoa pehmittävä, hemmotteleva ja ravitseva kokonaisuus.

Hoito pitää sisällään

Manikyyri sisältää käsikylvyn, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kevyen hieronnan sekä lakkauksen tai kiillotuksen.

Manikyyriin on mahdollista lisätä SHELLAC™-kestolakkaus sormenkynsille + 25 €

Spa-käsihoito on ylellisillä hoitotuotteilla tehtävä hoitokokonaisuus, jossa huomioidaan käsien ihon, kynsien ja kynsinauhojen yksilölliset hoitotarpeet. Hoito sisältää käsien kultaparafiininaamion, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä pehmentää jännittyneitä lihaksia.

Hoito pitää sisällään

Spa-käsihoito sisältää käsien kylpyhetken, kuorinnan, naamion, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen, hoitovoiteen ja kevyen käsihieronnan.

Spa-käsihoito on ylellinen hemmottelulahja läheiselle.

+ Parafiinihoito käsiin Spa-käsihoidon yhteydessä 15 €
+ SHELLAC™-kestolakkaus Spa-käsihoidon yhteydessä 25 €

Pinkistä saat siistit ja kestävät geeli/CDN Shellac -lakkaukset kynsille.

CND Shellac -geelilakkaus kestää kynsissä kauniina 14-21 -päivää. Shellac-geelilakkaus on kynsille hellävaraisempi kuin useimmat geelilakkaukset. Luonnonkynnen pintaa ei viilata, eikä Shellacin poistossa käytetä voimakkaita liuotusaineita. Lakkauksen poistoon tarvitaan vain vanua, foliota sekä kynsilakanpoistoainetta ja poisto onnistuu tarvittaessa helposti myös kotona.

Shellac-lakkaus suojaa luonnonkynttä ja auttaa sitä kasvamaan. Kauniit kynnet antava Shellac on kovempaa kuin tavallinen kynsilakka, mutta joustavampaa kuin geeli. Kynnen kasvurajan myötä varaa aika uuteen lakkaukseen: vaihda väriä ja koristeita tai valitse lempivärisi uudelleen. Aikaa yksiväriseen lakkaukseen menee noin tunti.

Hoito pitää sisällään

Kestolakkaus sisältää kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynnen pinnan sekä kynsinauhojen siistimisen ja tasoituksen kynsiporalla, kestolakan, kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen.

Parafiinihoito syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Verenkierto ja lymfakierto voimistuvat lämmön laajentaessa ihon hiussuonia. Parafiinihoito ravitsee ihoa, auttaa kuivan ihon hoidossa, pehmentää kynsivalleja ja on myös hyvä apu kylmille käsille. Hoidon lopputuloksena on pehmeä, hoidettu terveemmältä ja nuoremmalta näyttävä iho. Suosittelemme sarjahoitoa.

Yhdistä lisäpalveluna muihin hoitoihin, esim. kasvo- tai jalkahoitoon tai kampaamopalveluihin.