Erikoiskasvohoidot

Tutustu tehokkaisiin erikoiskasvohoitoihimme. Meiltä löydät mm. happohoidot, Exuviance-kasvohoidot, PRX-T33 neulattoman biorevilisaation sekä OxyGeneo+ -laitehoidon.

Kemiallinen BioRePeelCl3 -kuorinta lisää ihon hyvinvointia ja sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen kasvohoito akneiholle, kuivalle -, pigmentoituneelle- ja herkälle iholle. Hoitotuloksena on heleä, hyvinvoiva ja kirkas iho. Ihoa biostimuloiva, elvyttävä ja kuoriva BioRePeelCl3 -hoito sopii myös ns. Tuhkimo-hoidoksi ennen tärkeää päivää, esim. häitä tai juhlaa, jolloin haluat ihosi olevan hehkeimmillään.

BioRePeelCI3-hoito on kivuton, neulaton ja nopea – vaikutuksen voi nähdä heti. Etuna myös se, että hoito voidaan tehdä mihin vuodenaikaan tahansa, ei valoherkistymistä.

BioRePeelCI3 on hyvä valmisteluhoito ennen erilaisia laitekäsittelyitä ja injektiohoitoja. Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

BioRePeelCl3 -liuos sisältää kuutta eri happoa: trikloorietikkahappoa, viinihappoa, sitruunahappoa, salisyylihappoa, laktobionihappoa sekä gamma-aminovoihappoa. Tämän lisäksi happoliuos sisältää vitamiineja sekä aminohappoja. Lisää tieto tästä.

BioRePeelCl3 -kuorinnalla voidaan hoitaa:
• ihon epätasaisuuksia ja aknearpia
• aknea, rosaceaa ja atooppista ihottumaa
• ihon liikapigmentoitumista, ns. maksaläiskiä ja auringon aiheuttamia vaurioita
• kuivaa ja sameaa ihoa, juonteita ja ryppyjä
• suuria ihohuokosia ja ihon epäpuhtauksia
• anti-age hoitona veltostunutta ihoa
• sopii hyvin myös couperosa-iholle

Hoidon esteet:
• aktiivinen huuliherpes
• aknelääkitys; Roaccutan-kuurin loppumisesta tulee olla 12 kk
• tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation, ei ole muuten este
• keloidi ja muu arpien liikakasvutaipumus
• raskaus
• erityishuomiota vaativat ihotyypit: atooppinen tai erittäin kuiva iho, allerginen ja hyvin reaktiivinen iho
• aktiivinen tulehdus
• käytät verenohennuslääkkeitä tai jatkuvaa kortisonilääkitystä
• syöpä, HIV, AIDS, hepattiittisairaudet, keltatauti, verenvuototauti ja epilepsia

Mikäli sinulla on ihosairaus, tiedustelethan soveltuvuutesi lääkäriltäsi ja asiantuntijaltamme.

Kotihoito-ohjeet:
• älä puhdista kasvoja hoitopäivänä enää lainkaan, seuraavana päivänä voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihisi
• hoitopäivänä vältettävä saunomista, hikoilua, auringonottoa sekä raskasta fyysistä rasitusta

BioRePeelCI3

Happohoidot eli kemialliset kuorinnat ovat erittäin tehokas menetelmä eri iho-ongelmien hoitoon. Happohoidolla voidaan hoitaa esimerkiksi aknearpia, aknea, maksaläiskiä, juonteita ja muita iho-ongelmia.

Happokuorintoja voidaan tehdä kaikille ihotyypeille. Happohoidot tekee aina koulutuksen saanut ammattilainen, joten hoidot ovat täysin turvallisia. Hoidon jälkeen ihosi on raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi.

Mitä on kemiallinen kuorinta?

Happohoito eli kemiallinen kuorinta tapahtuu kemiallisilla aineilla, ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia. Hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksissa. Kuorinnassa kuolleet ihosolukot poistuvat ihon pinnalta ja iho pääsee uusiutumaan nopeammin.

Kuorinnat tehdään turvallisesti eri vahvuisilla hapoilla. Kauneushoitola Pinkin asiantunteva hoitaja valitsee käytettävät hapot asiakkaan ihotyypin ja iho-ongelman mukaan yksilöllisesti. Hoidossa kuorinnan jälkeen iholle imeytetään tehoaineita, jotka pääsevät imeytymään ihoon syvemmälle, kuin ilman kuorintaa imeytettynä. Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuneet juonteet vähenevät.

Kemiallisella kuorinnalla tuloksia nopeasti ja tehokkaasti

Happokuorinnat kirkastavat ihon väriä ja mahdolliset pigmenttihäiriöt vaalenevat. Ihon oma luontainen talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähentyvät. Happokuorinnan jälkeen ihonhoitotuotteiden imeytyvyys paranee huomattavasti ja tuotteiden tehoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin ihossa.

Ihon ikääntyminen hidastuu antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta ja kollageenin muodostus nopeutuu palauttaen ihon kimmoisuuden.

Suosittelemme happohoitoja sarjahoitona parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sopiva hoitoväli kemialliselle kuorinnalle on noin 2–3 viikkoa, riippuen ihon kunnosta ja tarpeista.

Kauneushoitola Pinkin valikoimassa on erilaisia happoja:

MCCM Azelaic -happohoito: pinnallinen kemiallinen kuorinta iholle, jossa esiintyy lievää aknea, suunympärysihottumaa, pigmenttihäiriöitä tai ruusufinniä.

MCCM Lactic -happohoito: keskisyvä kemiallinen kuorinta kuivalle iholle, jossa esiintyy lieviä ryppyjä tai kaipaat hehkua ihollesi.

MCCM Mantelihappohoito: syvä kemiallinen kuorinta iholle, joka on rasvainen, valovanhentunut, iholla on juonteita tai maksaläiskiä.

MCCM Meso Flash -happohoito: sopii kuivalle iholle, joka tarvitsee kosteutusta, ravitsevuutta ja uudistusta. Pinnallinen välittömästi ihoa napakoittava happohoito joka stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa (suositellaan 4-6 hoitoa viikon välein). Argiinin, maitohapon ja allantoiinin yhdistelmä.

MCCM Meso Antiaging -happohoito: aikuisen ihon happococktail joka uudistaa ihoa syvemmältä. Sopii ikääntyneelle ja vioittuneelle iholle, jossa esiintyy keskisyviä ryppyjä. (suositellaan 4-6 hoitoa viikon välein)

MCCM Glycolic -happohoito: erityisesti valovanhenemisesta kärsivälle iholle, aknearville, melasman ja taliköhnän hoitoon. (suositellaan 4-6 hoitoa, 1 hoito joka 21 päivän välein).

MCCM Jessner -happohoito: antioksidanttinen, ihoa kirkastava ja sävyä tasoittava syvä happohoito. Sopii hyvin mm hyperpigmentaation/maksaläiskien vaalentamiseen.

MCCM Regulator peel -happohoito: ihon epäpuhtauksia vähentävä ja talintuotantoa tasapainottava happohoito joka yhdistää Azelaic-happoa ja Hexapeptidejä. Anti-inflammatorinen vaikutus.

MCCM Whitening -happohoito: pinnallinen kuorinta vaalentamaan ja häivyttämään ihon pigmenttimuutoksia. Valmis happococktail jossa arbutiinia, sitruunahappoa, maitohappoa, kojihappoa ja salisyylihappoa.

Hoito pitää sisällään

Alkupuhdistus, AHA- kemiallinen kuorinta ihotyypin mukaan, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, kasvonaamio, loppuvoiteet, kotihoito-ohjeet ja lopuksi kevyt rentouttava hieronta niska-hartiaseudulle.

Voit saada lisää tieto MCCM tuoteista tässä.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

MCCM happoja

Exuviance Professional -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Kauneushoitola Pinkin koulutettu ihoterapeutti valitsee ihollesi parhaiten sopivan hoidon, jotta ihosta tulee terve.

Exuviance-hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja huomaat tuloksia ihossasi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Exuviancella on useita erilaisia happokuorintoja, retinolikuorinta ja sen voi yhdistää myös lifting-laitehoitoihin.

Kauneushoitola Pinkki on erikoistunut aknen hoitoon. Exuviancen patentoidut ja tutkitut ainesosat takaavat turvallisen ja ammattimaisen hoito-ohjelman. Aknen kuriin saaminen vaatii paljon ponnisteluja sekä ihoterapeutilta että asiakkaalta, sillä ongelma ei katoa yhdessä yössä. Monet aknesta kärsivät ovat jo ehtineet kokeilleet kaikkea, ennen kuin löytävät Exuviancen tuotteet ja hoitolahoidot. Niiden avulla iho kirkastuu ja tasoittuu.

EXUVIANCE AHA- JA PHA-KUORINNAT

AHA-hapoilla ihosta raikkaampi, hohtavampi ja tasaisempi

AHA on lyhenne sanoista Alpha Hydroxy Acid. Se on ryhmä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja vihanneksista. Sen takia niitä kutsutaan myös hedelmähapoiksi. Kaikille AHA-hapoille on yhteistä se, että ne käynnistävät ihosolujen uusiutumisen, kuorivat, häivyttävät pigmenttiläiskiä ja edistävät ihon kollageenintuotantoa. Lisäksi ne vähentävät ryppyjä ja aknea sekä tasoittavat ihon rakennetta.

AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa, joten se sopii myös hyvin herkälle iholle.

PHA-hapot erityisen herkälle ja runsaasti kosteutta tarvitsevalle iholle

PHA on lyhenne sanoista Poly Hydroxy Acid. Se on hedelmähappo, jota on ihossa luontaisesti. PHA-happo kuorii kevyesti, ei ärsytä ja kosteuttaa tehokkaasti. Lisäksi sillä on useita tutkittuja ominaisuuksia, jotka suojaavat ihoa vaurioilta ja hajoamiselta. PHA vahvistaa myös ihon suojamekanismia ja vastustuskykyä. Se on lempeydestään huolimatta erittäin tehokas.

Koska Exuviance-hoidoissa ei käytetä höyryä eikä syväkuorintaa, ne sopivat hyvin herkälle iholle. Säännöllinen hoito vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä. PHA-happoja suositellaan erittäin herkälle iholle, koska ne eivät ärsytä ihoa. Ne myös vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

Patentoidun järjestelmänsä ansiosta Exuviancen hedelmähapot ovat mietoja mutta tehokkaita. Atooppista ekseemaa ei voi parantaa, mutta ihon ulkonäköön voi vaikuttaa oikeilla ihonhoitotuotteilla ja käsittelyillä, jolloin ongelma ei häiritse niin paljon. Jos atooppista ekseemaa epäillään, on syytä käydä lääkärissä

Hoidon kulku

Hoito aloitetaan tekemällä ihoanalyysi, jonka perusteella valitaan iholle sopiva hoito. Exuviancen AHA/PHA -hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa, saunomista, itseruskettavaa ja solariumiin menemistä on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

PRX-T33 biorevitalisaatio on neulaton, uuden sukupolven tehokas ja turvallinen hoitomuoto. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Tuloksena on kaunis ja nuorekkaampi iho, joka näyttää sekä tuntuu kiinteämmältä.

Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa, jotka kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka on täysin neulaton.

Menetelmä on nopea sekä kivuton. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskisyvään happokuorintaan, mutta ilman epämiellyttävää kirvelyä ja toipumisaikaa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle.

PRX-T33 Biorevitalisaatio syväkosteutta ja stimuloi ihoa

PRX-T33 biorevitalisaatio on käsittely, joka vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Käsittelyn ansiosta ihon pintaverenkierto vilkastuu, jonka seurauksena ihon väri paranee ja kirkastuu.

PRX-T33 voidaan tehdä kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien alueelle, sekä esim. raskausarpiin. Hoidolla voidaan häivyttää pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia, aknearpia ym.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. PRX-T33 biorevitalisaation patentoitu koostumus perustuu kolmen raaka-aineen trikloorietikkahapon (TCA), kojic-hapon ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään.  

PRX-T33 hoitoliuos on patentoitu, CE sertifioitu lääkinnällinen tuote, jota vain terveydenhuollon ammattilaiset voivat operoida.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
PRX-T WiQo cream and fluid

OxyGeneO+ teknologialla iholle kiinteyttä, elvytystä, kirkastusta. Tehokas patentoidun teknologian hoito on turvallinen, nopea eikä vaadi toipumisaikaa.

Kauneushoitola Pinkki ottanut palveluvalikoimaansa ensimmäisenä kauneushoitolana Itä-Helsingssä  OxyGeneO+ -kasvohoidot. Hoitoon voidaan yhdistää myös Tripollar -radiofrekvenssihoito. Uuden teknologian OxyGeneO+ – ja Tripollar -radiofrekvenssihoidolla pystytään parantamaan ihon kiinteyttä, ryhdistämään kasvonpiirteitä, pehmentämään ryppyjä ja juonteita, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä vaalentamaan pinnallisia pigmenttimuutoksia.

OXYGENEO+™– KOLME KÄSITTELYÄ YHDELLÄ HOIDOLLA

OxyGeneO+ -”3 in 1” -teknologiassa yhdistyvät ihon kuorinta, hapetus ja ultraääni-imeytys. Kaikkiin OxyGene0+ -hoitoihin sisältyy tehokas erikoisseerumin imeytys ultraäänilaitteella. Hoitoaineet valitaan asiakkaan toiveen sekä ihotyypin mukaan.

Valitse ihollesi sopivin OxyGeneo-hoito:

OxyGeneo: BALANCE
Tasapainottava hoito rasvaiselle iholle. Puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Saa ihon näyttämään kauniin tasaiselta.

OxyGeneo: REVIVE – “ihon nuorennushoito”
Ravitsee ja virkistää väsynyttä ihoa. Tasoittaa hienoja juonteita, lisää ihon nuorekkuutta. Parantaa kokonaisvaltaisesti ihon ulkonäköä ja rakennetta.

OxyGeneo: ILLUMINATE
Ihoa uudistava ja kirkastava hoito. Tasoittaa ihon sävyjä.

GeneO+ –hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit palata normaalien toimiesi pariin välittömästi. Suosittelemme kuitenkin käyttämään aurinkovoidetta 24 tuntia hoidon jälkeen.

OxyGeneo -hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

Hoidon kulku

Laitteessa on hoitopää, johon kiinnitetään luonnollisia ainesosia sisältävä Capsugen™ -kapseli. Yhdessä iholle levitetyn primer-geelin kanssa kapselin ainesosat saavat aikaan mikrokuplia, joiden hajotessa ihon pinnalla syntyy kuplivaa hiilidioksidia. Asiakas ei yleensä tunne hoitoa epämiellyttävänä, mutta tietyillä alueilla voi tuntua kuumotusta ja ”nipistelevää” tunnetta.

Runsaasti hiilidioksidia sisältävällä hoitoalueella aiheutuu fysiologinen reaktio, BOHRIN EFEKTI, jonka seurauksena alueen happitaso nousee, kudoksen solut imevät itseensä happea ja niiden aineenvaihdunta vilkastuu. Hapetetut solut pystyvät hyödyntämään geelin vaikuttavia ainesosia. Lisäksi hoitoalueen verenvirtaus lisääntyy ja alueella on enemmän hapekasta verta, mikä parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

TRIPOLLAR™ -RADIOFREKVENSSIHOIDOT

Radiofrekvenssi eli radiotaajuushoito on turvallinen ja kivuton hoitomuoto. Hoitoa suositellaan veltostuneen ihon tehokiinteytykseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen.

Tripollar-käsittely nostaa kudoksen lämpötilaa noin +41 asteeseen. Asiakas tuntee yleensä lämpövaikutuksen miellyttävänä ja rentouttavana eikä kipua esiinny. Hoidon aikana käsitellään kasvot sekä kaula. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Hoito parantaa myös ihon pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast-solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy.

Tripollar™ RF -teknologia

Tripollar™ RF -teknologia -kolmannen sukupolven radiotaajuus (RF). Radiotaajuutta on käytetty lääketieteellisissä laitteissa jo yli 75 vuotta. Viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut avainteknologiaa esteettisessä lääketieteessä. Tripollar™ RF-teknologia on turvallisin ja miellyttävin RF-käsittely, joka johtaa radioaaltoja ihoon kolmen tai useamman elektrodin kautta. Aikaisemmat radiotaajuuteen perustuvat teknologiat ovat olleet joko yksinapaisia (Mono-Polar tai kaksinapaisia Bi-Polar). Tripollar™ -teknologian avulla energia saadaan kohdistettua hoitoalueelle kontrolloidusti ja kivuttomasti eikä ihoa tarvitse viilentää. Vanhempien RF-teknologian laitteissa asiakas on saattanut tuntea liian voimakasta lämmön tunnetta ja kipua.

Tripollar™ RF-hoitopäässä on lämpösensori, joka varmistaa turvallisen hoidon ilman ylikuumenemista. Hoidossa käytetään 1 MHz radiotaajuutta, joka on turvallinen ja tehokas taajuus kollageenituotannon aktivoimiseen. Hoito on miellyttävä ja asiakas tuntee hoidon aikana lähinnä vain lämmön tunnetta iholla.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

OxyGeneO+ ja Tripolar -yhdistelmähoito
OxyGeneO+ ja Tripolar -yhdistelmähoito

Plasma Pen on veitsetön vaihtoehto kiinteään ja tasaiseen ihoon. Plasma Pen -hoidolla voidaan kiristää tehokkaasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Tehokas hoito palauttaa ihon kimmoisuutta, lisää kollageenin muodostumista ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. 

Mitä Plasma Pen tekee?

Plasma Pen -kiinteytys- ja uudistushoidoilla voidaan tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä korjata veltostunutta ihoa. Hoito on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi arpien, couperosan, varsiluomien ja raskausarpien hoidossa, ihon sävyn korjaamisessa tai veltostuneen ihon kiinteyttämiseen. Plasma Penilla voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

Plasma Pen -hoidolla saadaan upeita tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito on turvallinen, tutkittu ja kivuton. Tulokset ovat heti nähtävissä ja lopulliset tulokset tulevat näkyviin 12 viikon kuluessa.

Suosittelemme Plasma Pen -hoitoa tehtäväksi talviaikaan, sillä auringonvalo saattaa lisätä pigmentin muodostumista hoidetulla alueella.

Hoidon kulku

Plasma Pen -kynällä hoidetaan ihoa plasmasäteen avulla. Plasma Penin toiminta perustuu plasman kyvystä muodostaa höyrystä ja energiasta pieni plasmasäde. Plasmasäde muodostaa ihoon lämpöpisteen, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Hoitokohtaan muodostuu mikrotrauma, joka stimuloi uuden kollageenin muodostumista ja lisää ihon kimmoisuutta. Hoito supistaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi.

Toimenpide on kivuton, sillä ihon pinta puudutetaan ennen toimenpidettä. Hoidon jälkeinen punoitus, turvotus, lievä kutina ja kiristävä tunne ovat ohimeneviä ja kestävät muutaman päivän.

Plasma Pen -hoidon tulokset säilyvät jopa kolme vuotta, riippuen ihon kunnosta ja elintavoista. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan näyttäviä tuloksia. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin sarjahoidolla. Suosittelemme 1-2 hoitokertaa 12 viikon välein.

Lue lisää Plasma Pen -hoidosta.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.

BB Glow -hoidolla tasainen, upea sävytetty iho BB-vaikutuksella ilman meikkivoidetta. Hoito kosteuttaa ja raikastaa ihoa sekä peittää tehokkaasti tummia silmänalusia. BB-Glow -hoidon sävyseerumi luo iholle tasaisen ja luonnollisen ihon sävyn kevyellä peittävyydellä.

Hoito vaalentaa tehokkaasti pigmentointuneita ihoalueita, pisamia sekä aknen ja ruusufinnin jälkiä, syväkosteuttaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. BB Glow -hoidon vaikutukset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja hoitotulos paranee seuraavien päivien aikana.

Kenelle hoito sopii

BB Glow on täydellinen valinta, kun haluat saada luonnollisesti heleän ja tasaisen ihon, ilman meikkiä.

Hoito on kivuton ja sopii kaikille ihotyypeille. Se ei myöskään tuki ihohuokosia.

Hoidossa ihon uusiutuviin kerroksiin imeytetään heleyttävä tehoseerumi ja sävyseerumi. Tehoseerumi syväkosteuttaa ja stimuloi ihon kollageenin- ja elastaanin tuotantoa. Sävyseerumi luo iholle tasaisen ja luonnollisen ihon sävyn, kevyen medium-tason peittävyydellä. Hoidossa käytettävät seerumit valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja ihotyypin mukaan.

Hoidon kulku

BB Glow -hoidossa ihon kudokseen viedään pigmenttiä mikroneulauksen avulla. Hoidossa yhdistyvät mikroneulauksen ja mesoterapian hyödyt. BB Glow -hoito sopii kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmille. Hoito on kivuton.

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti, ihosi näyttää säteilevältä ja hehkuvalta. Hoidossa käytettävä sävyseerumi kestää iholla jopa kahden viikon ajan, mutta tehoseerumit vaikuttavat iholla vielä pidempään.

Parhaan mahdollisen ja pysyvän vaikutuksen saamiseksi suositellaan tekemään 3–7 hoitokertaa, 20–25 päivän välein. Tämä hoito on suunniteltu eurooppalaiselle iholle.

Tutustu hoidon esteisiin sekä kotihoito-ohjeisiin täältä.