Normalisoiva yövoide 60 ml

25,00 

Rasvoittuvalle ja sekaiholle, auttaa normalisoimaan talirauhasten toimintaa ja ehkäisee finnien syntyä.

Tasapainottava yövoide rasvoittuvalle ja sekaiholle.
Maitoproteiiniyhdiste auttaa normalisoimaan talirauhasten toimintaa
ja ehkäisee finnien syntyä.
Sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti yön aikana.

Vaikuttavat aineosat: maitoproteiini, E-vitamiini, provitamiini B5.

Käyttö:
Levitä voidetta yöksi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kevyesti hieroen

Varastossa

Kuvaus

Normalisoiva yövoide 60 ml

DENOVA PRO

Rasvoittuvan ja sekaihon hoitolinja

Luonnollisten ainesosien tasapainoinen yhdistelmä normalisoi rasvoittuvan ja sekaihon talirauhasten toimintaa. Ammattitaidolla kehitetty koostumus vastaa rasvoittuvan ja sekaihon eri ihoalueiden tarpeisiin: se hillitsee rasvoittumista T-alueella samalla kosteuttaa kuivia ihoalueita.

Ihosi haaste:

Rasvoittuva T-alue, kuivat kohdat ihossa ja mahdollinen pintakuivuus. Iho kiiltää herkästi ja ihohuokoset saattavat olla laajentuneita.

Vaikuttavat ainesosat:

Maitoproteiiniyhdiste toimii kaksivaikutteisesti vähentäen talintuotantoa rasvoittuvilla alueilla ja lisäten kosteutta kuivilla alueilla. Se vähentää liialliasesta talin kertymisestä aiheutuvaa ihoärsytystä.

Tulos:

Ihanteellisen kosteutettu ja mattapintainen iho, jonka rasvoittuvuus vähenee.Ihohuokoset supistuvat ja iho on hyvinvoiva.

Tuotteet:

Normalisoiva puhdistusgeeli 200ml / Normalising gel

Normalisoiva kasvovesi 200ml / Normalising toner

Supistava kasvonaamio 60ml / Astringent mask

Mattapäivävoide 60ml / Matifying day cream

Normalisoiva yövoide 60ml / Normalising night cream

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Normalisoiva yövoide 60 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *