Kosteuttava yövoide 50 ml

25,00 

Antaa iholle sen tarvitsemia luonnollisesti hoitavia ravintoaineita ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti.
Stimuloi ihon luonnollista uusiutumista ja näkyvästi silottaa pieniä juonteita.
Runsas koostumus pehmentää ihon.

Käyttö:
Levitä voidetta yöksi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kevyesti hieroen.

Vaikuttavat aineet:
E-vitamiini, A-vitamiini, provitamiini B5 (D-pantenoli) ja maitoproteiini.

Varastossa

Kuvaus

Kuivan ja normaalin ihon hoitolinja

Kuivan ja normaalin ihon hoitotuotteet ovat hellävaraisia ja sisältävät runsaasti kosteuttavia luonnollisia ainesosia. Ne syväkosteuttavat, estävät liiallisen kosteuden haihtumisen iholta, stimuloivat ihon uusiutumisprosessia ja suojaavat ihoa taitallisisa vapaita radikaaleja vastaan.

Iho haaste:

Iho on kuiva ja se reagoi helposti ulkoisiin tekijöihin. Iho saattaa tuntua kiristävältä ja olla elottoman näköinen. Tuotteet ovat erinomaisia myös normaalin ihon hoitoon.

Vaikuttavat ainesosat:

Hyaluronihappo on erinomainen kosteuttaja, jota on ihossa myös luonnostaan. Imeytyessään ihoon se sitoo vettä ja toimii ikään kuin ihon omana vesipumppuna. Se parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja uudistaa ihoa.

Tulos:

Täydellisen kosteutettu ja kiinteä iho.Ihon luonnollinen elinvoima ja terve sävy palautuu.

Tuotteet:

Kosteuttava puhdistusmaito 200ml / Cleansing milk

Kosteuttava alkoholiton kasvovesi 200ml / Toner alcohol-free

Proteiinikasvonaamio 60ml / Protein mask

Kosteuttava päivävoide 50ml / Day cream

Kosteuttava yövoide 50ml / Night cream

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kosteuttava yövoide 50 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *