Kosteuttava savinaamio akneiholle 60 ml

25,00 

Denova Pro savinaamioissa on korkea 5% pitoisuus luonnonsavea. Savi tekee kolme iholle tärkeää asiaa yhtäaikaisesti: ravitsee, kuorii ja puhdistaa. Denova Pron savinaamiot eivät kuivu kovaksi ihon pinnalle, vaan säilyvät voidemaisia. Tämä helpottaa naamion poistamista eikä ihon pinta pääse kuivumaan.

Varastossa

Kuvaus

Savinaamiot

Denova Pro savinaamioissa on korkea 5% pitoisuus luonnonsavea. Savi tekee kolme iholle tärkeää asiaa yhtäaikaisesti: ravitsee, kuorii ja puhdistaa. Denova Pron savinaamiot eivät kuivu kovaksi ihon pinnalle, vaan säilyvät voidemaisia.Tämä helpottaa naamion poistamista eikä ihon pinta pääse kuivumaan.

Ihosi haaste:

Tehokkaan lisää hoidon tarve eri ihotyypeille ja iho-ongelmille.

  • Rauhoittava savinaamio herkälle ja couperosaiholle rauhoittaa ja vähentää punoitusta.Vähentää herkän ihon oireilua.
  • Ravitseva savinaamio kuivalle ja normaalille iholle vahvistaa ihon luonnollista suojaa.
  • Pehmentää ja ravitsee ihoa intensiivisesti.
  • Kosteuttava savinaamio rasvaiselle ja akneiholle kosteuttaa pintakuivaa, mutta epäpuhdasta ihoa sekä puhdistaa.
  • Virkistävä savinaamio aikuiselle iholle uudistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa intensiivisesti.

Tulos:

Savinaamiot palauttavat ihon terveen sävyn.

Tuotteet:

Ravitseva savinaamio kuivalle iholle 60ml / Nourishing mask; with brown clay

Kosteuttava savinaamio akneiholle 60ml / Moisturising mask; with yellow clay

Rauhoittava savinaamio couperosaiholle 60ml / Soothing mask; with pink clay

Virkistävä savinaamio aikuiselle iholle 60ml / Oxygenating mask; with red clay

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kosteuttava savinaamio akneiholle 60 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *