Kirkastava silmänympärysgeeli 15 ml

20,00 

Virkistää ja kosteuttaa silmänympärysalueen ihoa.
Ketosilmäruohon uute rauhoittaa ihoa ja hävittää väsymyksen merkkejä.
Vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla.
Antaa viilentävän tunteen iholle.
Hajusteeton.

Vaikuttavat ainesosat: ketosilmäruohon uute, provitamiini B5

Käyttö: Levitä pieni määrä geeliä silmänympärysiholle ja anna imeytyä.
Vältä kosketusta silmiin.

Varastossa

Kuvaus

Silmänympärysalueen hoito tuotteet ovat hajusteettomia ja hellävaraisia. Silmänympärysvoide kosteuttaa kuivaa tai herkkää ihoa. Kohottava silmänympärysvoide kiinteyttää aikuista ihoa. Kirkastava silmänympärysgeeli vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia. Silmän- ja huultenympärysihon kiinteyttävä tehoseerumi kohottaa ihoa välittömästi. Silmämeikinpoistoaine poistaa vesiliukoisen silmämeikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Silmänympärysihon tuotteet:

Silmämeikinpoistoaine 125ml / Make-up remover

Kiinteyttävä tehoseerumi silmän- ja huultenympärysiholle 30ml / Rejuvenating essence; with hyaluronic acid

Silmänympärysvoide 15ml / Nourishing eye cream

Kirkastava silmänympärysgeeli 15ml / Eye gel; with eyebright extract

Kohottava silmänympärysvoide 15ml / Lifting eye cream

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirkastava silmänympärysgeeli 15 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *