Couperosaihon vahvistava ja rauhoittava naamio 60ml

25,00 

Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Vähentää kasvojen punoitusta sekä herkän ihon oireilua. Palauttaa ihon terveen sävyn.

Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vaikutusaika 10-15 min. Huuhdo.

Vaikuttavat ainesosat: 5% vaaleanpunainen savi, allantoiini, provit. B5

Varastossa

Kuvaus

COUPEROSAIHON HOITOLINJA

Couperosaihon hoitolinja pohjautuu optimaaliseen yhdistelmään kasviuutteita ja vitamiineja.Tuotteiden tehokas koostumus todistetusti supistaa laajentuneita hiusverisuonia ja vahvistaa soluseinämiä vähentäen verisuonten katkeilua. Näin ihon punoitus ja couperosan oireet vähenevät näkyvästi.

Ihosi Haaste:

Herkkä iho, jossa esiintyy couperosan oireita: katkeilevia ja laajentuneita hiusverisuonia.

Iho punoittaa ja saattaa ärsyyntyä helposti.

Vaikuttavat ainesosat:

Hevoskastanjauute vähentää verisuonten katkeilua ja lisää verisuonten elastisuutta parantaen veren virtausta. Lehmusuute on tunnettu ihoa suojaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Sypressiuute vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä ehkäisten ihoärsytystä. C-vitamiini vahvistaa ihon hiusverisuonia.

Tulos:

Punoitus ja katkenneiden hiusverisuonten määrä vähenee näkyvästi.Iho on kosteutettu ja terveen näköinen.

Tuotteet:

Couperosaihon puhdistusmaito 200ml /Cleansing milk

Couperosaihon alkoholiton kasvovesi 200ml / Toner alcohol-free

Couperosaihon vahvistava ja rauhoittava naamio 60ml / Strengthening maks

Couperosaihon päivävoide 50ml / Day cream

Couperosaihon yövoide 50ml / Night cream

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Couperosaihon vahvistava ja rauhoittava naamio 60ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *