Antibakteerinen kasvovoide 60 ml

25,00 

Vähentää epäpuhtauksia. Vähentää näkyvästi ihon rasvaisuutta ja kiiltoa.

Käyttö: Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle. Anna imeytyä.

Vaikuttavat ainesosat: oleanolihappo, C-vitamiini, norilevä, provitamiini B5.

Varastossa

Kuvaus

Runsaasti antibakteerisia ainesosia sisältävä tehokas hoitolinja on kehitetty tarjoamaan oikeanlaista hoitoa rasvoittuvalle ja akneiholle.Tuotteet estävät epäpuhtauksien muodostumista iholla, ehkäisevät finnejä ja hillitsevät ihon rasvoittumista.

Ihosi haaste:

Iho on rasvainen ja siinä esiintyy epäpuhtauksia, kuten finnejä ja mustapäitä. Ihohuokoset ovat laajentuneet.

Vaikuttavat ainesosat:

Evermat-yhdiste vähentää todistetusti liiallista talintuotantoa ja ehkäisee aknen muodostumista. Se hillitsee kiiltoa ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksista samalla supistaen laajentuneita ihohuokosia.Salisyylihappo ehkäisee mustapäiden syntyä, avaa tukkeutuneita ihohuokosia. Salisyylihappo ehkäisee mustapäiden syntyä, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa.

Tulos:

Puhtaampi ja mattapintaisempi iho. Ihohuokoset pienenevät ja akne oireet helpottuvat. Talintuotanto tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihon sävy-kirkastuu. Lopputuloksena terveen näköinen iho.

tuotteet:

Antibakteerinen puhdistusgeeli 200ml / Antibacterial gel

Antibakteerinen kasvonaamio kel. 60ml / Antibacterial toner

Antibakteerinen kasvonaamio vihr. 60ml / ANtibacterial mask

Antibakteerinen kasvovoide 60ml / Antibacterial cream

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Antibakteerinen kasvovoide 60 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *