Antibakteerinen kasvovesi 200 ml

20,00 

Viimeistelee ihon puhdistuksen hellävaraisesti samalla kun provitamiini B5 kosteuttaa ja oleanolihappo sekä piparminttu-uute kirkastavat ja virkistävät ihoa tehokkaasti. Ehkäisee finnien syntyä ja palauttaaa ihon normaalin pH-tasapainon.

Käyttö: Pyyhi iho kasvoveteen kosteutetulla vanulapulla.

Vaikuttavat ainesosat: piparminttu-uute, norilevä, oleanolihappo, allantoiini, provit. B5.

Varastossa

Kuvaus

Täydentävät hoitotuotteet tehostavat muiden hoitotuotteiden vaikutusta.Täydentäviin tuotteisiin kuuluvat laadukkaat erikoiskuorinnat ja sävyttävät kasvovoiteet. Kuorinta edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä, jolloin voiteiden, seerumeiden ja naamioiden vaikutus tehostuu. Kosmetologisi auttaa löytämään sinulle sopivat tuotteet, jotka ylläpitävät kasvohoitojen vaikutusta hoitojen välissä.

Ihosi haaste:

Tehokkaan lisää hoidon tarve. Iholla on juonteita, iho rasvoittuu tai ihon sävy on eloton ja väsynyt. Haluat tehostaa muiden hoitotuotteiden vaikutusta ihoon.

Vaikuttavat ainesosat:

AHA 6% on tehokas hedelmähappokuorinta, joka madaltaa juonteita ja arpia. Mikrodermabraasion alumiinioksidikristallit mikrohiovat ja heleyttävät ihoa. Mikrokuorinnat tehokkaat rakeet syväpuhdistavat huokoset. Entsyymikuorinta on hellävarainen ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hellävarainen ja hajusteeton puhdistusvesi poistaa meikin ja epäpuhtauden helposti ja nopeasti.

Tulos:

Ylläpidät kasvohoitojen vaikutusta ja tehostat muiden tuotteiden vaikutusta ihoon. Kuorinnoilla poistat kuollutta ihosolukkoa, uudistat ihoasi ja tout ihosi luonnollisen kauneuden esiin. Sävyttävillä kasvovoiteilla saat ihollesi kauniin ja kevyen sävyn.

Tuotteet:

Kuorinta AHA 6% 60ml / Exfoliator with AHA 6%

Mikrodermasraasio alumiinioksidikrastalleilla 60ml / Microdermabrasion with aluminum oxide

Mikrokuorinta 60ml / Micro peeling

Entsyymikuorinta 60ml /Enzyme peeling

Puhdistusvesi 200ml / Micellar water

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Antibakteerinen kasvovesi 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *