Anti-ageing yövoide 50 ml

25,00 

Mikrokollageeni korjaa solutason vaurioita ja uusii ihon rakennetta.
Aktivoi III- ja IV-tyypin kollageenisäikeiden tuotantoa.
Vähentää sekä syviä ryppyjä että ilmejuonteita.
Erinomainen kuivalle iholle.

Käyttö:
Levitä kasvoille yöksi.

Vaikuttavat aineet:
E-vitamiini, ursolihappo, provitamiini B5 (D-pantenoli) ja oligopeptidit (mikrokollageeni).

Varastossa

Kuvaus

Anti-ageing hoitolinja

Uudenaikainen hoitolinja aikuiselle iholle, jossa juonteet ovat jo nähtävissä.

Hoitolinja perustuu todistetusti tehokkaisiin anti-ageing ainesosiin.Tuotteet kiihdyttävät iän myötä hidastunutta ihon uusiutumisprosessia, madaltavat syviäkin juonteita ja ehkäisevät ihon kuivumista. Sopii 40+ ja 50+ iholle.

Ihosi haaste:

Juonteet ja elastisuuden puute. Iho on kuiva ja siinä esiintyy ikääntymisen merkkejä.

Iho voi olla karhea ja elottoman näköinen.

Vaikuttavat ainesosat:

Oligopeptidit (mikrokollageeni) paikallistavat solutason vauriot ja laukaisevat ihokudoksen uusiutumisprosessin. Ne madaltavat sekä syviä ryppyjä, että pinta juonteita ja ehkäisevät ihon veltostumista. Kasviperäinen ursolihappo silottaa ihoa. Aktiivinen anti-ageing koostumus korjaa solujen-välisiä sidoksia ja stimuloi ihon kollageenin- ja elastiininintuotantoa.

Tulos:

Kiinteämpi iho, jossa on näkyvästi vähemmän juonteita. Pehmeämpi ja nuorekkaampi iho. Ihosta tulee syväkosteutettu ja sen sävy parantuu.

Tuotteet:

Anti-ageing puhdistusmaito 200ml / Cleansing milk

Anti-ageing alkoholiton kasvovesi 200ml / Toner alcohol-free

Kiinteyttävä anti-ageing pika naamio 50ml / Express rejuvenating mask

Anti-ageing päivävoide 50ml / Day cream

Anti-ageing yövoide 50ml / Night cream

DENOVA PRO

Parhaat ainesosat: Laboratoriomme tutkivat vuosia ihotyyppien tarpeita ja kullekin ihotyypille parhaiten sopivia ainesosia. Denova Pro -hoitolinjojen aktiiviset ainesosat tarjoavat ihollesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Valitsimme tuotteisiin tehokkaimpia luonnon ainesosia kuten merilevä, savi, hedelmähapot, mantelihappo, karitevoi, jojobaöljy ja kasviuutteet (mm. ginko biloba, lakritsi, sitruunaruoho ja siitakesieni) ja tehokkaimpia tieteen ainesosia kuten oligopeptidit, hyaluronihappo, nanoteknologiset anti-ageing ainesosat ja hapot (mm. ursoli-, glygoli- sekä salisyylihappo).

Tehokkaat hoidot: Denova Pro -hoitolinjat lähtevät ihotyypin tarpeista. Tuotteet perustuvat tehokkaimpiin aktiivisiin ainesosiin kullekin ihotyypille. Kaikki tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia. Kaikissa saman linjan tuotteissa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia, jotta niiden pitoisuus iholla olisi mahdollisimman suuri. Käytämme tutkittuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita kuorintoja. Lisätehoa saat vielä erikoisnaamioilla, imeytettävillä seerumeilla ja täydentävillä hoitotuotteilla. Tuloksena huipputehokkaat hoidot, joilla saat erinomaisia hoitotuloksia.

Suomalaiselle iholle: Denova Pro on laajalti käytetty ja hyvin siedetty hoitolasarja. Sarja sopii hyvin herkkäihoisillekin. Kymmenen vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat asiakkaat ovat kehuneet Denova Pro -tuotteiden sopivuutta heidän iholleen. Kaikissa saman tuotelinjan tuotteissa on käytetty samoja aktiiviainesosia, joten kotihoitotuotteita on helppo suositella hoidon jälkeen. Denova Pro on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Moni tuotteista on myös vegaaninen. Olemme lisänneet tiedon tuotetietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anti-ageing yövoide 50 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *